Wegafsluiting

Wegafsluiting

Tussen maandag 1 mei en vrijdag 19 mei is de Bestseweg in Oirschot afgesloten. Wil jij toch komen shoppen zonder ver om te moeten rijden? Lees dan snel verder!

De Bestseweg in Oirschot is de komende tijd (deels) afgesloten. Tot half juli is het eerste stukje vanaf de Lidl in Oirschot afgesloten. Dit is gemakkelijk te omzeilen door (wanneer je vanaf de A58 komt) één rotonde later rechtsaf te gaan en vervolgens aan het einde van de weg linksaf. 

Vanaf maandag 1 mei tot vrijdag 19 mei wordt dit stukje echter ook afgesloten. Wil je toch bij ons komen shoppen zonder ver om te moeten rijden? Sla dan bij de rotonde bij de Lidl af richting de Lidl. Rijd deze weg af en ga aan het einde links. Wanneer je deze weg volgt kom je weer uit bij de rotonde aan de Bestseweg. Sla daar rechtsaf en je bent in onze straat. Zodra je het paard met de blauwe deken ziet staan moet je afslaan! :)

 

Vragen over deze afsluiting of weet je niet hoe je moet rijden? Twijfel niet om ons een berichtje te sturen of eventjes te bellen.