Customize nu jouw Petrie Napoli & Palermo rijlaarzen

Customize nu jouw Petrie Napoli & Palermo rijlaarzen

Petrie Napoli & Palermo rijlaarzen

De prachtige paardrijlaarzen Napoli & Palermo van het merk Petrie zijn perfect voor beginnende dressuurruiters en -amazones. De Napoli & Palermo rijlaarzen zijn voorzien van een hoge dressuurboog, slim-fit pasvorm en afgebiesde rits aan de achterzijde.

De Napoli & Palermo paardrijlaarzen zijn gemaakt van soepel en sterk rundleder. Het model Napoli is voorzien van een elastieke sierveter en het model Palermo heeft geen veter. Verder zijn deze laarzen voorzien van een ritsbeschermer op de hak en full contact binnenzijde voor extra grip. Op deze laarzen is het mogelijk om een rand of top-cuff te kiezen in verschillende leerstijlen, waaronder lak en honeycomb.

 

Kleur van de laarzen

Voor de kleur van de laarzen is te kiezen uit Zwart, Bruin, Cognac en Blauw. De gehele laars wordt uitgevoerd in deze kleur, behalve de full contact binnenzijde. 

Let op! De kleur cognac kan afwijken per laars. 

 

De top van de laars

Voor de top van de rijlaarzen kan je kiezen voor een top-cuff of randje. 

Ledersoorten Petrie

Wanneer je kiest voor een top-cuff of randje op de laars mag je helemaal zelf kiezen in welke leersoort je dit zou willen. Zo kan jij jouw laars helemaal matchen met de rest van je (wedstrijd)outfit. 

 

Wil jij meer weten over het samenstellen van jouw Petrie Napoli of Petrie Palermo paardrijlaarzen? Neem dan gerust contact met ons op!