Van droom tot cap: alles is mogelijk bij Samshield!

Van droom tot cap: alles is mogelijk bij Samshield!

Wat is leuker dan jouw droom cap helemaal zelf samenstellen? Met de oneindige opties van Samshield is bijna alles mogelijk. Met al meer dan 100 verschillende soorten en kleuren voor de top is voor iedereen de perfecte cap te vinden. Ben jij benieuwd naar alle mogelijkheden? Lees dan snel verder.

Modellen

Samshield biedt verschillende modellen. Het basis standaard model is de Shadowmatt. Daarnaast is het standaard model ook verkrijgbaar met een Premium Alcantara schaal. De premium helm heeft als voordeel dat meer tops mogelijk zijn én dat het mogelijk is om de cap terug te sturen naar de fabriek voor het wisselen van de onderdelen, mocht je uitgekeken zijn op je cap. Bij een Shadowmatt of Shadow Glossy is dit niet mogelijk. Als laatste is ook het model Miss Shield een optie. Dit model is voorzien van een grotere 'lady' klep en een 'frontal band' die in dezelfde kleuren/materialen beschikbaar is als de top. Welk model is jouw favoriet?

 

De schaal van de cap

Voor de schaal van de cap zijn verschillende opties mogelijk. Zo kan je gaan voor Shadowmatt, Shadow Glossy of Premium Alcantara. Shadowmatt en Premium Alcantara zijn verkrijgbaar in zowel zwart, blauw als bruin. Shadow Glossy is alleen verkrijgbaar in zwart of blauw. 

 

De top van de cap

Zoals eerder aangegeven zijn er meer dan 100 verschillende tops mogelijk. 17 Verschillende materialen, allemaal in verschillende kleuren of samenstellingen. Ga jij voor klassiek, een printje of Swarovski kristallen? 

*Bij een Premium Alcantara schaal is de Leather Top alleen mogelijk in dezelfde kleur als de schaal.  

*Een Shadowmatt Top is alleen mogelijk bij een Shadowmatt Schaal en in dezelfde kleur als de schaal.

*Bij een Shadow Glossy Schaal is de Shadow Glossy Top alleen mogelijk in dezelfde kleur als de schaal.

*Bij een Premium Alcantara Schaal is een Shadow Glossy Top niet mogelijk.

*Bij de Shield Swarovski Top staat het Samshield Logo in Swarovski Steentjes op de achterkant van de cap. Dit is mogelijk op de vier Alcantara kleuren zoals hierboven, de Swarovski Steentjes zijn beschikbaar in 8 verschillende kleurcombinaties. Deze kleurcombinaties zijn te combineren met alle vier de kleuren Alcantara.

*Het is mogelijk de kleur steentjes bij Alcantara Black/Blue/Brown aan te passen in de kleuren: Gold, Crystal, Light Blue, Pink, Red, Orange of Tanzanite. 

Trim

Wil jij subtiele details toevoegen aan jouw cap? Kies dan voor een leuke trim. Beschikbaar zonder Swarovski, met 5 Swarovski steentjes of met 255 Swarovski steentjes. 

 

Swarovski steentjes op Trim

Wil jij mooie Swarovski steentjes op jouw trim om jouw cap helemaal af te maken? Dat kan! Kies voor 5 Swarovski steentjes of Full 255 Swarovski steentjes. Beide opties zijn beschikbaar met verschillende kleuren Swarovski steentjes. Let op! De Full 255 Swarovski steentjes is alleen beschikbaar bij een Chrome Trim. 

 

Blazon

De blazon zit aan de voorkant tussen de trim en dient ook als ventilatie. De koude lucht gaat hierdoor de cap in en wordt aan de achterkant weer uitgevoerd. Ook bij de blazon kan je kiezen voor simpel of Swarovski steentjes. 

 

Extra's 

Naast alle opties hierboven kan je ook nog een aantal extra's toevoegen aan jouw cap! Bijvoorbeeld een Polo Visor, Jouw naam geprint of een logo/vlag op de voor- of achterkant. 

Polo Visor

Wanneer je het standaard model kiest (dus niet de Miss Shield) is het mogelijk om een losse poloklep te bestellen. Deze kan je bijvoorbeeld gebruiken wanneer de zon schijnt of wanneer het regent. Zo heb je hier minder last van. 

Jouw naam geprint

Wil jij jouw cap helemaal personaliseren? Laat dan jouw naam op het kinbandje drukken! Dit is mogelijk in zilver of goud, zodat het helemaal bij jou past. Let wel op dat de tekst niet langer dan 15 tekens mag zijn, inclusief spaties. 

Dressuurbandje

Rijd jij dressuurwedstrijden met jouw Samshield helm? Kies dan voor een dressuurbandje! Hiermee kan jij gemakkelijk jouw (wedstrijd)knot onder je cap dragen. Dit bandje is namelijk 2,5 cm korter aan de achterkant, waardoor je meer ruimte hebt voor jouw knot. 

 

Ben jij helemaal enthousiast over Samshield? Kom dan snel naar de winkel om jouw droom cap samen te stellen samen met onze verkoopspecialisten! Dan kunnen we ook gelijk de juiste maat met je doorpassen. Weet je nog niet helemaal wat je wil? Dan kan je thuis ook eens lekker spelen met de configurator

 

Meer weten over Samshield of over wat er allemaal mogelijk is? Neem dan gerust contact met ons op!