De 25 populairste producten bij Ruiterstad!

De 25 populairste producten bij Ruiterstad!

Met de zomer in aantocht is het tijd om je paardenuitrusting te upgraden. Weet je niet waar te beginnen? Geen paniek!

We hebben gepeild welke items bij Ruiterstad tot jullie favorieten behoren! Of het nu gaat om must-haves of leuke extra's, jullie hebben ons laten zien wat écht belangrijk is in de wereld van de paardensport. Van rijhelmen tot paardenspeeltjes, deze lijst staat vol met items waar jullie dol op zijn. Klaar om geïnspireerd te worden? Let's dive in!

Producten voor ruiter

We beginnen met een knaller: de favorieten voor de ruiter! Deze producten zijn echt een schot in de roos als het gaat om stijl en waar voor je geld. Of je nu op zoek bent naar een nieuwe rijhelm, een paar trendy jodphurs of gewoon wat leuke accessoires, deze items hebben één ding gemeen: ze zijn stijlvol, comfortabel én vriendelijk voor je portemonnee!

  1. HKM Cap Sydney zwart/rosegold
  2. Horka Bodyprotector Junior
  3. Roeckl grip handschoenen
  4. Horze rijbroek Tara high waist 
  5. Anky handschoenen mesh
  6. Montar actie rijbroek Molly high waist
  7. QHP Jodphur Manilla
  8. Pemiere dressuurzweep
  9. Oxer socks 3 paar
  10. QHP Laarzenspanners

 

Producten voor paard

We hebben ook de favorieten voor jouw trouwe viervoeter op een rijtje gezet. Eén merk steekt er met kop en schouders bovenuit als absolute favoriet: Sectolin. Hun Vazuintjes en anti-klitspray zijn duidelijk de favorieten onder onze harige vrienden! Horka verovert de tweede plek met hun superfijne nylon halsters. Op het gebied van singels springt Harry's Horse eruit als favoriet, terwijl BR de leiding neemt op het gebied van pees- en hoefbescherming. Ook onze eigen Ruiterstad Hi Gloss heeft een plek weten te bemachtigen in deze lijst van populaire producten! Kortom: absolute must-haves als we jullie mogen geloven.

  1. Sectolin Vazuintjes
  2. Sectolin Equishine antiklit
  3. Horka halsters Drew Nylon - zwart, navy en groen
  4. Bremsen paardenparfum
  5. Likit granola multigrain
  6. BR Springschoen basic
  7. BR Peesbeschermers event
  8. Ruiterstad Hi gloss
  9. Harry’s horse magic brush soft
  10. Bense en eicke bijenwas lederbalsem
  11. QHP Losse Soundless Oren voor in oornetje
  12. Le Mieux vliegenkap neus+ oren 
  13. Petrie Bootcare set
  14. Trust Sealtex bit bandage
  15. Excellent Horse grooming borstel

Dus, ben je op zoek naar vernieuwing van je paardenuitrusting? Overweeg deze producten dan eens bij je volgende shopsessie. Ben je liever hands-on met de producten? Kom dan gerust langs in onze winkel in Oirschot! Ons deskundige team staat klaar om je te helpen bij het vinden van het perfecte item voor jou en je paard.