Wij staan op Horse Event 2024!

Wij staan op Horse Event 2024!

Kom je ook naar het leukste paardenevenement van Nederland?
Wij staan er met 2 grote stands van LeMieux!

Een stand met de nieuwste zomercollectie en de top producten uit de basislijn van LeMieux. De andere stand is gevuld vol met outlet-items tot wel 60% korting!

14-15 september: Pro weekend

Tijdens Horse Event Pro ligt de nadruk op inhoudelijke clinics en demo’s van toonaangevende topsporters en trainers. Horse Event biedt dit weekend een zeer gevarieerd programma in 3 grote pistes (Recreatie, Sport en Instructie Piste), een lezingruimte: het Kennishuis en twee pistes: de Paddock en het Gezondheidsplein, waar fanatieke paardensporters en enthousiaste recreatieruiters hun hart op kunnen halen.
Bekende nationale en internationale ruiters en trainers bieden een exclusief kijkje in hun keuken. Uiteraard komen de grote disciplines, dressuur, eventing en springen veelvuldig aan bod, maar ook kleinere onderdelen zoals vrijheidsdressuur, paardengedrag en veterinaire aspecten worden uitgebreid belicht.

Hoogtepunten: LeMieux Eventingbattle, Imke & Tineke Bartels, Dinja van Liere, Santi Serra Camps, Jesse Drent en nog veel meer!

21-22 september: Youth weekend

Op Horse Event Youth is van alles te beleven! Het programma is op maat gemaakt voor jou als fanatieke paardenfan. Je kunt leuke shows, clinics en demo’s volgen waarin jouw idolen en grote horsefluencer shinen. Het terrein heeft in het totaal 5 pistes met elk een geheel eigen programma: Show Piste, Recreatie Piste, Sport Piste, Paddock en de Horse Event Stage.

Hoogtepunten: LeMieux Kids Area, Britt Dekker, Benthe-Sophie Broeren, Kristy Snepvangers, Maxime van der Vlist, Tineke Bartels & Puk van de Ven en nog veel meer!

 

Plattegrond: