Kom zoveel mogelijk ALLEEN shoppen of shop online

Kom zoveel mogelijk ALLEEN shoppen of shop online

Voor iedereen is dit een bizarre en onzekere situatie. Ook wij willen er alles aan doen de gezondheid van iedereen te waarborgen en om de winkel zo lang mogelijk open te houden, maar dan zijn we genoodzaakt om een aantal maatregelen te nemen.

1. Bestel zoveel mogelijk online via onze webshop. Alles wat we in de winkel hebben staat ook online. Tijdelijk bieden we GRATIS verzenden aan vanaf 25 euro. Bij klanten uit Oirschot, Oost-West-Middelbeers en Reusel bezorgen we de bestelling GRATIS (levering in overleg).

2. Kom zoveel mogelijk ALLEEN naar de winkel. Wil je toch graag komen shoppen in de winkel? Neem dan het liefst niet de hele familie mee. Normaal gesproken vinden we het heel gezellig, maar we willen nu alle risico's beperken.

3. Houd 1,5 meter afstand van elkaar en van onze medewerkers. We staan graag voor je klaar, ook in deze vervelende periode. Door afstand te houden, kunnen we de verspreiding van het Corona virus tegen gaan.

4. Heb je lichte verkoudheidsklachten of heb je koorts of hoest je? Dan willen we je graag verzoeken niet naar de winkel te komen, maar online te bestellen.

5. Wij ontsmetten de winkel en onze handen regelmatig. We willen onze klanten vragen ook zoveel mogelijk de handen te wassen/ontsmetten.

Via onze Social Media, website en nieuwsbrief houden we je graag op de hoogte van de ontwikkelingen. Verder wensen we iedereen heel veel sterkte en succes!

Groetjes Team Ruiterstad